Malzemeler:
- 1 kg süs biber
- 2 kg domates domates
- 1 bas sarimsak
- 1/2 demet maydanoz
- 4 cay bardagi üzüm sirkesi
- 5 yemek kasigi tuz
- 4 yemek kasigi toz seker
- Ayçiçek yagi (üzerine)
- 1 kg süs biber
- 2 kg domates domates
- 1 bas sarimsak
- 1/2 demet maydanoz
- 4 cay bardagi üzüm sirkesi
- 5 yemek kasigi tuz
- 4 yemek kasigi toz seker
- Ayçiçek yagi (üzerine)
Hazirlanisi:
1. Biberleri temizleyip yikayin
2. Domatesleri rendeleyip buyuk bir kaba alin
3. Üzerine kiyilmis maydanozu, dogranmis sarimsaklari, sirkeyi, tuzu ve sekeri ekleyin
4. Yikanmis biberleri bu karisima aktarin ve güzelce karistirdiktan sonra kavanozlara bölüstürün
5. Tursularin üzerlerine bir miktar ayçiçek yagi gezdirip agizlarini kapatin
6 Buzdolabinda en az 15 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz
1. Biberleri temizleyip yikayin
2. Domatesleri rendeleyip buyuk bir kaba alin
3. Üzerine kiyilmis maydanozu, dogranmis sarimsaklari, sirkeyi, tuzu ve sekeri ekleyin
4. Yikanmis biberleri bu karisima aktarin ve güzelce karistirdiktan sonra kavanozlara bölüstürün
5. Tursularin üzerlerine bir miktar ayçiçek yagi gezdirip agizlarini kapatin
6 Buzdolabinda en az 15 gün beklettikten sonra tüketebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder