Malzemeler:
- 4 adet büyük boy sogan
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 adet yumurta
- Tuz, karabiber
- 4 adet büyük boy sogan
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 adet yumurta
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Soganlari yarim ay seklinde dograyip yagda karamelize olana kadar pisirin
2. Baharatlari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Son olarak üzerine yumurtalari kirip tavanin kapagini örtün ve kisik ateste yumurtalarin pismesini saglayin
4. Saray yumurtasini sicak servis edin
1. Soganlari yarim ay seklinde dograyip yagda karamelize olana kadar pisirin
2. Baharatlari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Son olarak üzerine yumurtalari kirip tavanin kapagini örtün ve kisik ateste yumurtalarin pismesini saglayin
4. Saray yumurtasini sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder