Malzemeler:
- 1 bag ispanak
- 1 adet kücük boy sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- 1/8 adet muskat cevizi
- 6 yemek kasigi yogurt
- 1 dis sarimsak
- 1 bag ispanak
- 1 adet kücük boy sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- 1/8 adet muskat cevizi
- 6 yemek kasigi yogurt
- 1 dis sarimsak
Hazirlanisi:
1. Yarim halka seklinde dogranmis soganlari zeytinyaginda pembelesene kadar soteleyin
2. Üzerine iri dogranmis ispanaklari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Tuz, karabiber ve muskat ceviziyle tatlandirip sogumaya birakin
4. Servis tabagina sarimsakli yogurdu alip ispanaklari yerlestirin ve servis edin
1. Yarim halka seklinde dogranmis soganlari zeytinyaginda pembelesene kadar soteleyin
2. Üzerine iri dogranmis ispanaklari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Tuz, karabiber ve muskat ceviziyle tatlandirip sogumaya birakin
4. Servis tabagina sarimsakli yogurdu alip ispanaklari yerlestirin ve servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder