Malzemeler:
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 500 gr dondurulmus bezelye
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- Karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 500 gr dondurulmus bezelye
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- Karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis sogani yagda pembelesene kadar soteleyin
2. Üzerine yarim ay seklinde dogranmis havuçlari ve bezelyeleri ekleyin
3. Salçayi ve baharatlari katip 2 dakika kadar daha soteledikten sonra yemege sicak suyunu verip kisik ateste pismeye birakin
4. Hazir olan yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak veya ilik servis edin
1. Ince dogranmis sogani yagda pembelesene kadar soteleyin
2. Üzerine yarim ay seklinde dogranmis havuçlari ve bezelyeleri ekleyin
3. Salçayi ve baharatlari katip 2 dakika kadar daha soteledikten sonra yemege sicak suyunu verip kisik ateste pismeye birakin
4. Hazir olan yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak veya ilik servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder