Malzemeler:
-1/4 adet beyaz lahana
- 250 gr kusbasi dana eti
- 1 adet sogan
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- 2 y.k. margarin
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. aci biber salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 t.k. aci pul biber
- 1 dis sarimsak
- Tuz, karabiber
- Sicak su
Hazirlanisi:
Sogani ve kusbasi etleri yagda kavurun. Üzerine ince kiyilmis lahanayi, salçalari, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin. Sicak suyunu ilave edip kisik ateste pismeye birakin. Daha sonra altini kapatip 20 dakika dinlendirin ve servis edin.
NOT: Bu yemegi düdüklü tencerede de yapabilirsiniz.
Afiyet olsun :)
6 Ocak 2017 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder