Malzemeler:
- 2 adet pirasa
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 2 adet patates
- 1 adet kapya biber
- 1 adet sivri biber
- 1 t.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1/2 adet portakalin suyu
- 1/2 ç.b. pirinç
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1 t.k. margarin
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Ince dogranmis sogani yagda soteleyin
2) Üzerine iri dogranmis sebzeleri ekleyip sotelemeye devam edin
3) Pirinçleri, salçayi, baharatlari ve portakal suyunu ilave edip hepsini bir firin kabina aktarin
4) Son olarak üzerini geçecek kadar su ekleyip önceden isitilmis 180 derecelik firina verin
Afiyet olsun :)
6 Ocak 2017 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder