Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 3 adet kabak
- 1 adet kereviz sapi
- 3-4 adet patates
- 1 kase bezelye
- 400 gr tavuk gögüsü
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 1 dis sarimsak
- 1 t.k. köri tozu
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber, kurkuma veya zerdeçal
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Tüm sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip isiya dayanikli firin kabina aktarip yagda soteleyin
2) Üzerine kusbasi dogranmis tavuk gögüsünü ve baharatlarini ekleyin
3) Son olarak sicak suyunu ilave edin ve önceden isitilmis 180 derecelik firina verip pisirin
Afiyet olsun :)
18 Ocak 2017 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder