Malzemeler:
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 200 ml krema
- 1 t.k. karabiber
- 1 tutam maydanoz
- 1 s.b. tavuk suyu
- Kasar peyniri
- Tuz
Hazirlanisi:
1) Karnabahari temizlenmis fakat bir bütün halinde biraz haslayin
2) Hafif haslanmis karnabahari dört esit parçaya bölüp tavaya alin ve kalan malzemeleri üzerine ekleyip kisik ateste üzeri kapali bir sekilde pisirin
3) Kasar peynirini ilave edip erimesini bekleyin ve daha sonra altini kapatip sicak veya ilik servis edin
NOT: Karnabahari bulgur pilavi, pirinç pilavi, patates veya makarna ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
5 Ocak 2017 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder