Malzemeler:
- 4 parça tavuk gögüsü
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 1 adet limon kabugunun rendesi
- 1 adet limonun suyu
- 1 t.k. kuru maydanoz
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Tavuk gögüslerini temizleyip bir kabin içine alin
2) Üzerine limon kabugu rendesi, kuru maydanoz, ayçiçek yagi, tuz ve karabiber ekleyip güzelce harmanlayin ve marine olmasi için en az 1 saat buzdolabinda dinlendirin
3) Marine edilmis tavuklari sosuyla birlikte iyice kizmis bir tavaya alin ve her iki tarafinin mühürlemesini saglayin
4) Üzerine bir adet limonun suyunu ekleyip tavuklari pisirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun :)
12 Ocak 2017 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder