8 Eylül 2017 Cuma

CAPPUCCINOLU PETIT-BEURRE PASTASI

Malzemeler:
- 2 paket petit-beurre bisküvi
- 500 ml krema
- 4 y.k. toz seker
- 1 paket vanilya sekeri
- 5 adet muz
- 1 kase sogutulmus kahve + 1 y.k. toz seker

*Üzeri için: kakao

Hazirlanisi:
1) Kremayi, toz sekeri ve vanilya sekerini bir kaba alip kalinlasana kadar çirpin (hazir paket krem santi de kullanabilirsiniz)
2) Cam firin tepsisine kahveyle islatilmis bir sira bisküvi dizin
3) Üzerine ince bir kat (ev yapimi veya hazir paket) krem santi sürün ve incecik muz dilimleri dizin
4) Bu islemi birkaç kat tekrarlayin
5) Son olarak üzerini kalan krem santiyle kaplayin, kakao serpin ve en az 3-4 saat buzdolabinda dinlendirdikten sonra servis edin

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder