15 Eylül 2017 Cuma

H.G.’S KITCHEN USULÜ KARA LAHANA CORBASI

Malzemeler:
- ½ demet kara lahana
- 1 s.b. haslanmis nohut
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. margarin
- 1 y.k. domates salçasi
- 4 y.k. limon suyu
- 1 ç.b. eriste
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- Tuz, karabiber

Hazirlanisi:
1) Lahanalari ince dograyip yagda soteleyin
2) Üzerine salçayi, toz biberi ve nohutlari ekleyin
3) Tavuk suyunu, limon suyunu, tuzu ve karabiberi ilave edin
4) Kisik ateste pismeye birakin
5) Pismeye yakin eristeleri katip 10 dakika kadar kaynatin ve altini kapatip en az 5 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder