9 Eylül 2017 Cumartesi

FIRINDA YUMURTALI EKMEK

Malzemeler:
- 2 adet (bayat) ekmek
- 3 adet yumurta
- 1 s.b. süt
- 1 ç.b. ayçiçek yagi
- Tuz, kekik, nane, pul biber, karabiber, kirmizi toz biber
- Rendelenmis kasar peyniri

Hazirlanisi:
1) Yumurtalari, sütü, yagi ve baharatlari bir kasede çirpip dilimlenmis ekmekleri sosa bulayin
2) Ekmekleri yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizip önceden isitilmis 220 derecelik firina verin
3) Ekmekler pisince tepsiyi firindan alip üzerlerine rendelenmis kasar peyniri serpin ve tekrar firina verin
4) Peynirler eridiginde sicak servis edin

NOT: Ekmeklerin üzerine dilediginiz her malzemeyi koyabilirsiniz.

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder