Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 2 adet sivri biber
- 1 adet havuç
- 2 dis sarimsak
- 200 gr dana kiyma
- 1 s.b. bezelye
- 200 ml domates püresi
- 1 ç.b. sicak su
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kekik
Hazirlanisi:
1) Küp seklinde dogranmis sebzeleri sirasiyla yagda kavurun
2) Üzerine incecik kiyilmis sarimsaklari ve kiymayi ilave edip kavurmaya devam edin
3) Ayiklanmis taze bezelyeyi ekleyin
4) Domates püresini ve sicak suyu katip sosu baharatlarla tatlandirdiktan sonra kisik ateste kalinlasana kadar pismeye birakin
5) Bolonez sosu dilediginiz makarna çesidi ile servis edebilirsiniz
Afiyet olsun :)
23 Ekim 2017 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder