Malzemeler:
- 1 kg yesil fasulye
- 1 adet büyük sogan
- 2 adet büyük domates
- 2 dis sarimsak
- 2 adet kesme seker
- ½ ç.b. zeytinyagi
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Yesil fasulyeleri temizleyip dilediginiz büyüklükte kesin
2) Tencereye sirasiyla küp seklinde dogranmis sogan, fasulye, küp seklinde dogranmis domates olacak sekilde dizin
3) Bu islemi tüm sebzeler bitene kadar sirayla tekrarlayin
4) Son olarak üzerine ezilmis sarimsaklari, sekeri, tuzu, yagi ve sicak suyu ilave edip pismeye birakin
5) Pisen yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak, ilik veya soguk servis edin
Afiyet olsun :)
10 Şubat 2019 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder