Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 750 gr taze fasulye
- 400 gr kusbasi dana eti
- 1 adet sogan
- 750 gr taze fasulye
- 400 gr kusbasi dana eti
- 2 adet domates
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Etleri bir tencereye alip kavurun ve üzerine küp dogranmis soganlari ekleyin
2. Salcayi, taze fasulyeleri ve domatesleri katip kavurmaya devam edin
3. Sicak suyunu ve baharatlari ilave edip kisik ateste pismeye birakin
4. Yemek pistikten sonra biraz dinlendirip sicak servis edin
1. Etleri bir tencereye alip kavurun ve üzerine küp dogranmis soganlari ekleyin
2. Salcayi, taze fasulyeleri ve domatesleri katip kavurmaya devam edin
3. Sicak suyunu ve baharatlari ilave edip kisik ateste pismeye birakin
4. Yemek pistikten sonra biraz dinlendirip sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder