Malzemeler:
- 1 kg taze bakla
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 1 kg taze bakla
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 1 adet kapya biber
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- 1 yemek kasigi un
- Sicak su
- 2 yemek kasigi limon suyu
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- 1 yemek kasigi un
- Sicak su
- 2 yemek kasigi limon suyu
- Dereotu
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis sogani ve kapya biberi yagda kavurun
2. Üzerine unu ve domates salçasini ekleyip kavurmaya devam edin
3. Temizlenmis ( = kilçiklari alinmis) baklalari katip suyunu ilave edin
4. Tuzlu sebze çesnisiyle ve limon suyuyla tatlandirip pismeye birakin
5. Pisen bakla yemegini biraz dinlendirdikten sonra dereotuyla sicak servis edin
1. Ince dogranmis sogani ve kapya biberi yagda kavurun
2. Üzerine unu ve domates salçasini ekleyip kavurmaya devam edin
3. Temizlenmis ( = kilçiklari alinmis) baklalari katip suyunu ilave edin
4. Tuzlu sebze çesnisiyle ve limon suyuyla tatlandirip pismeye birakin
5. Pisen bakla yemegini biraz dinlendirdikten sonra dereotuyla sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder