Malzemeler:
- 1 kupa pilavlik bulgur
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 kupa sicak su
- 100 gr konserve mantar
- 1 kupa pilavlik bulgur
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 kupa sicak su
- 100 gr konserve mantar
- 3 dis sarimsak
- Tuzlu sebze cesnisi
- Tuzlu sebze cesnisi
Hazirlanisi:
1. Bir pilav tenceresine bulguru ve ezilmis sarimsaklari alip kavurun
2. Üzerine sicak suyu, dogranmis mantari ve tuzlu sebze cesnisini ilave edip karistirin ve kisik ateste pismeye birakin
3. Pisen pilavin altini kapatip en az yarim saat demlenmeye birakin
4. Demlenen sarimsakli mantarli bulgur pilavini sicak servis edin
1. Bir pilav tenceresine bulguru ve ezilmis sarimsaklari alip kavurun
2. Üzerine sicak suyu, dogranmis mantari ve tuzlu sebze cesnisini ilave edip karistirin ve kisik ateste pismeye birakin
3. Pisen pilavin altini kapatip en az yarim saat demlenmeye birakin
4. Demlenen sarimsakli mantarli bulgur pilavini sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder