Malzemeler:
- 500 gr ev yapimi makarna (haslanmis)
- 1 adet büyük boy sogan
- 300 gr yagsiz dana kiyma
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. biber salçasi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- 1 tutam taze maydanoz
- 1 ç.b. sicak su
Hazirlanisi:
1) Kiymayi yag ile birlikte tavaya alip soteleyin
2) Üzerine yemeklik dogranmis sogani ekleyin ve pembelesene kadar sotelemeye devam edin
3) Salçalari, baharatlari, ince kiyilmis taze maydanozu ve sicak suyu ilave edip bir tasim kaynattiktan sonra haslanmis ev yapimi makarnayi kiymali harca ekleyin
4) Kiymali makarnayi güzelce karistirdiktan sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
18 Ekim 2018 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder