2 Nisan 2020 Perşembe

BOL ACILI KAPUSKA YEMEGI

Malzemeler:
- 1/3 adet beyaz lahana
- 1 adet sogan
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- 2 y.k. margarin
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- 4-5 adet kurutulmus Arnavut biberi
- Sicak su
- Tuz, karabiber

Hazirlanisi:
1) Sogani yemeklik dograyip yagda bir miktar kavurun
2) Üzerine ince dogranmis beyaz lahanayi, salçayi, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3) Sicak suyunu ve kurutulmus Arnavut biberlerini ilave edip kisik ateste pismeye birakin
4) Kapuska pistikten sonra altini kapatip yarim saat kadar dinlendirdikten sonra sicak servis edin

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder