Malzemeler:
- 500 gr dana eti
- 2 adet havuç
- 2 adet kirmizi paprika
- 2 adet kabak
- 2 dis sarimsak
- 500 gr soya filizi
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 3 y.k. chili sosu
- 1 t.k. kekik
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 t.k. köri
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Sebzeleri jülyen usulü kesip ayri ayri soteleyin
2) Temizlenmis soya filizini de birkaç dakika kadar soteleyin ama çok yumusatmayin!
3) Etleri jülyen usulü dograyip wok tavasinda sarimsak ve baharatlarla birlikte tamamen pisene kadar soteleyin
4) Pismis sebzeleri etlere ekleyip chili sosunu ilave edin, hepsini harmanlayin ve bu sekilde bir 5 dakika kadar daha pisirin
5) Hazir olan yemegi (yaninda patates, pilav veya makarna ile) sicak servis edin
Afiyet olsun :)
21 Nisan 2020 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder