Malzemeler:
- ½ adet sogan
- 3-4 dal taze sogan
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 500 gr dondurulmus bamya
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tati kasigi biber salçasi
- 2 adet domates
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- 1 adet kesme seker
- ½ adet limonun suyu
- Sicak su
- ½ adet sogan
- 3-4 dal taze sogan
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 500 gr dondurulmus bamya
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tati kasigi biber salçasi
- 2 adet domates
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- 1 adet kesme seker
- ½ adet limonun suyu
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Sogani ve taze soganlari yemeklik dograyip yagda kavurun
2. Üzerine domatesleri ve salçalari ekleyin
3. Bamyalari, sekeri, tuzlu sebze çesnisini ve sicak suyu ilave edip biraz daha kavurun
1. Sogani ve taze soganlari yemeklik dograyip yagda kavurun
2. Üzerine domatesleri ve salçalari ekleyin
3. Bamyalari, sekeri, tuzlu sebze çesnisini ve sicak suyu ilave edip biraz daha kavurun
4. Son olarak limon suyunu ekleyin ve yemegi kisik ateste pismeye birakin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder