Malzemeler:
- 1 kg tavuk gögüsü
- 1 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi kirmizi toz biber
- Tuz
- 1 kg tavuk gögüsü
- 1 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi kirmizi toz biber
- Tuz
- Lavas
- Tursu, marul, domates, sogan, patates kizartmasi,...
- Tursu, marul, domates, sogan, patates kizartmasi,...
Hazirlanisi:
1. Tavuklari minik küpler halinde dograyip kavurun
2. Tuz ve kirmizi toz biberle tatlandirdiktan sonra 5 dakika kadar daha kavurup altini kapatin
3. Hazirlayacaginiz lavaslari tavuklarin yagina bastirip tezgaha alin
4. Içine dilediginiz malzemelerden doldurup sarin ve sicak servis edin
2. Tuz ve kirmizi toz biberle tatlandirdiktan sonra 5 dakika kadar daha kavurup altini kapatin
3. Hazirlayacaginiz lavaslari tavuklarin yagina bastirip tezgaha alin
4. Içine dilediginiz malzemelerden doldurup sarin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder