Malzemeler:
• 1 adet büyük boy kereviz
• 1 adet havuç
• 1 dal kereviz sapi
• 1 adet sogan
• 2 adet patates
• 1 yemek kasigi un
• ½ çay bardagi zeytinyagi
• 1 limon suyu
• 1 su bardagi tavuk suyu
• 1 adet kesme seker
• Sicak su
• Tuz
• 1 adet büyük boy kereviz
• 1 adet havuç
• 1 dal kereviz sapi
• 1 adet sogan
• 2 adet patates
• 1 yemek kasigi un
• ½ çay bardagi zeytinyagi
• 1 limon suyu
• 1 su bardagi tavuk suyu
• 1 adet kesme seker
• Sicak su
• Tuz
Hazirlanisi:
1. Bir tencerenin içine zeytinyagini alin ve üzerine dogranmis sogani ekleyin
2. Sogani biraz kavurduktan sonra unu ekleyin
3. Un kokusu çiktiktan sonra iri küpler halinde dogranmis patatesleri, havucu, kereviz sapini ve kerevizleri katip kavurmaya devam edin
4. Üzerini geçecek kadar sicak su ve tavuk suyunu ekledikten sonra limonu, sekeri ve tuzu ilave edin
5. Pistikten sonra biraz dinlendirip servis edin
1. Bir tencerenin içine zeytinyagini alin ve üzerine dogranmis sogani ekleyin
2. Sogani biraz kavurduktan sonra unu ekleyin
3. Un kokusu çiktiktan sonra iri küpler halinde dogranmis patatesleri, havucu, kereviz sapini ve kerevizleri katip kavurmaya devam edin
4. Üzerini geçecek kadar sicak su ve tavuk suyunu ekledikten sonra limonu, sekeri ve tuzu ilave edin
5. Pistikten sonra biraz dinlendirip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder