Malzemeler:
- 1 adet tavuk butu (haslanmis)
- 1 adet tavuk butu (haslanmis)
- 1 yemek kasigi sıvı yağ
- 1 adet rendelenmis havuç
- 1 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi domates salçası
- 5 su bardagi tavuk suyu
- 1 avuç șehriye
- Maydanoz
- Tuz
- 1 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi domates salçası
- 5 su bardagi tavuk suyu
- 1 avuç șehriye
- Maydanoz
- Tuz
- 1/2 limonun suyu
Hazirlanisi:
1. Sıvı yağı bir tencereye alip unu ekleyin ve biraz kavurun
1. Sıvı yağı bir tencereye alip unu ekleyin ve biraz kavurun
2. Daha sonra salçasını ve havucu katin ve bir kaç kez karıștırın
3. Tavuk suyunu, didiklenmis butlari ve șehriyeyi ilave ettikten sonra çırpmaya bașlayın
4. Kaynamaya bașladıktan sonra tuzunu ve limon suyunu ekleyip altını kısın
5. 15 dakika kaynattıktan sonra altını kapatın ve maydanozunu ilave edip kapağını örtün
6. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder