Malzemeler:
- 750 gr Brüksel lahanasi
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet domates
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- Sicak su
- 750 gr Brüksel lahanasi
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet domates
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Brüksel lahanalarini temizleyin
2. Sogani yemeklik dograyip yagda soteleyin, üzerine küp seklinde dogranmis havucu ve patatesi ekleyin
3. Minik küpler halinde dogranmis domatesi, salçayi ve baharatlari katip sotelemeye devam edin
4. Brüksel lahanalarini ve yemegin sicak suyunu ilave ettikten sonra yemegi kisik ateste pismeye birakin
5. Pisen yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Brüksel lahanalarini temizleyin
2. Sogani yemeklik dograyip yagda soteleyin, üzerine küp seklinde dogranmis havucu ve patatesi ekleyin
3. Minik küpler halinde dogranmis domatesi, salçayi ve baharatlari katip sotelemeye devam edin
4. Brüksel lahanalarini ve yemegin sicak suyunu ilave ettikten sonra yemegi kisik ateste pismeye birakin
5. Pisen yemegi biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder