Malzemeler:
- 500 gr kültür mantari
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet domates
- 1 dis sarimsak
- 1 adet kesme seker
- 1 tutam taze maydanoz
- Tuz, karabiber
- 500 gr kültür mantari
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet domates
- 1 dis sarimsak
- 1 adet kesme seker
- 1 tutam taze maydanoz
- Tuz, karabiber
- 300 gr yogurt
- 1 dis sarimsak
Hazirlanisi:
1. Temizlenmis ve dilimlenmis mantarlari yagda soteleyin
2. Üzerine sarimsagi, tuzu ve karabiberi ekleyip sotelemeye devam edin
3. Dogranmis domatesleri ve kesme sekeri katip 5 dakika kadar daha pisirin
4. Altini kapatin, üzerine ince kiyilmis maydanozu serpip karistirin
1. Temizlenmis ve dilimlenmis mantarlari yagda soteleyin
2. Üzerine sarimsagi, tuzu ve karabiberi ekleyip sotelemeye devam edin
3. Dogranmis domatesleri ve kesme sekeri katip 5 dakika kadar daha pisirin
4. Altini kapatin, üzerine ince kiyilmis maydanozu serpip karistirin
5. Sarimsakli yogurtla beraber servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder