Malzemeler:
- 600 gr tavuk cigeri
- 2 dis sarimsak
- 1 adet sogan
- 3 adet sivri biber
- 2 adet domates
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, kimyon, karabiber, kekik, kirmizi toz biber
- 600 gr tavuk cigeri
- 2 dis sarimsak
- 1 adet sogan
- 3 adet sivri biber
- 2 adet domates
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, kimyon, karabiber, kekik, kirmizi toz biber
Hazirlanisi:
1. Kusbasi dogranmis tavuk cigerini yagda kavurun
1. Kusbasi dogranmis tavuk cigerini yagda kavurun
2. Üzerine yemeklik dogranmis sogani, sarimsaklari ve biberleri ekleyip sotelemeye devam edin
3. Küp dogranmis domatesleri ve baharatlari katip kavurmaya devam edin
4. Ciger yumusayana kadar kapaga kapali bir sekilde pismeye birakin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder