Malzemeler:
- 500 gr kusbasi et
- 3 adet yesil biber
- 500 gr kusbasi et
- 3 adet yesil biber
- 1 adet kapya biberi
- 2 adet kabak
- 2 adet havuç
- 2 adet kabak
- 2 adet havuç
- 10 adet taze sogan
- 2-3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 çay bardagi bbq sos (tarifini daha önce blogda paylasmistik)
- 1 çay bardagi sicak su
- 2-3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 çay bardagi bbq sos (tarifini daha önce blogda paylasmistik)
- 1 çay bardagi sicak su
- 2 yemek kasigi soya sosu
- Tuz, karabiber
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Kusbasi dogranmis etleri zeytinyaginda karabiberle birlikte soteleyin ve daha sonra bir tabaga aktarin
2. Ayni tavanin içine jülyen usulü dogranmis biberleri, kabaklari ve havucu atip onlari da soteleyin
3. Sotelenen sebzelerin üstüne pismis etleri ve taze soganlari ekleyin, bbq sosu, soya sosu ve sicak suyunu ilave edin, istege göre bir miktar tuz ile tatlandirin ve sos kalinlasana kadar kisik ateste pismeye birakin
4. Sicak servis edin
1. Kusbasi dogranmis etleri zeytinyaginda karabiberle birlikte soteleyin ve daha sonra bir tabaga aktarin
2. Ayni tavanin içine jülyen usulü dogranmis biberleri, kabaklari ve havucu atip onlari da soteleyin
3. Sotelenen sebzelerin üstüne pismis etleri ve taze soganlari ekleyin, bbq sosu, soya sosu ve sicak suyunu ilave edin, istege göre bir miktar tuz ile tatlandirin ve sos kalinlasana kadar kisik ateste pismeye birakin
4. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder