Malzemeler:
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 kupa arpa sehriye
- 2 kupa sicak su
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 kupa arpa sehriye
- 2 kupa sicak su
- 1 yemek kasigi tuzlu sebze çesnisi
Hazirlanisi:
1. Pilav tavasina ayçiçek yagini ve tereyagini alin
1. Pilav tavasina ayçiçek yagini ve tereyagini alin
2. Üzerine sehriyelerini ekleyip 1-2 dakika kavurun
3. Sicak suyu ve tuzlu sebze çesnisini ilave edip pilavi pisirin
4. Pisen pilavin altini kapatip kapagini örtün ve demlenmeye birakin
3. Sicak suyu ve tuzlu sebze çesnisini ilave edip pilavi pisirin
4. Pisen pilavin altini kapatip kapagini örtün ve demlenmeye birakin
5. Demlenen pilavi sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder