Malzemeler:
- 1 kupa karabugday
- 1 kupa karabugday
- 1 adet sogan
- 1 adet rendelenmis havuc
- 1 adet kapya biberi
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi aycicek yagi
- 2 kupa sicak su
- Tuz
- 2 dis sarimsak
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi aycicek yagi
- 2 kupa sicak su
- Tuz
- 2 dis sarimsak
Hazirlanisi:
1. Greçka için bir tavanin içinde karabugdaylari ve ince dogranmis sebzeleri alip yagda kavurun
2. Üzerine ezilmis sarimsaklari, sicak suyu ve tuzu ilave edip kisik ateste pismeye birakin
3. Karabugdaylar suyunu cektiginde altini kapatip demlenmeye birakin
4. Sicak servis edin
1. Greçka için bir tavanin içinde karabugdaylari ve ince dogranmis sebzeleri alip yagda kavurun
2. Üzerine ezilmis sarimsaklari, sicak suyu ve tuzu ilave edip kisik ateste pismeye birakin
3. Karabugdaylar suyunu cektiginde altini kapatip demlenmeye birakin
4. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder