Malzemeler:
- 6 adet büyük boy patates
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi cajun baharati
- Tuz
- 6 adet büyük boy patates
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi cajun baharati
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Patateslerin kabuklarini soyup yikayin ve elma dilimi seklinde dograyip bir kaba alin
2. Üzerine ayçiçek yagini ve baharatlari ekleyip harmanlayin
3. Hazir olan patatesleri pisirme kagidiyla kapli tepsiye dizin ve önceden isitilmis 200-220 derecelik firina verin
4. Nar gibi kizaran patatesleri firinda alin ve sicak servis edin
1. Patateslerin kabuklarini soyup yikayin ve elma dilimi seklinde dograyip bir kaba alin
2. Üzerine ayçiçek yagini ve baharatlari ekleyip harmanlayin
3. Hazir olan patatesleri pisirme kagidiyla kapli tepsiye dizin ve önceden isitilmis 200-220 derecelik firina verin
4. Nar gibi kizaran patatesleri firinda alin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder