Malzemeler:
- 4 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1-1,5 su bardagi yogurt
- 1/2 çay bardagi ince kiyilmis ceviz
- Tuz
- 4 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1-1,5 su bardagi yogurt
- 1/2 çay bardagi ince kiyilmis ceviz
- Tuz
Üzeri icin:
- zeytinyagi
Hazirlanisi:
1. Kabaklari rendeleyip yag ile birlikte bir tavaya alip soteleyin
2. Soguduktan sonra bir kaba aktarip üzerine yogurdu, cevizleri ve tuzunu ekleyip karistirin
3. Servis tabagina alip üzerine zeytinyagi gezdirip soguk servis edin
1. Kabaklari rendeleyip yag ile birlikte bir tavaya alip soteleyin
2. Soguduktan sonra bir kaba aktarip üzerine yogurdu, cevizleri ve tuzunu ekleyip karistirin
3. Servis tabagina alip üzerine zeytinyagi gezdirip soguk servis edin
NOT: Istege göre sebzeleri içine 1-2 dis ezilmis sarimsak ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder