Malzemeler:
- 500 gr bamya
- 1 adet sogan
- 1 adet domates
- 500 gr bamya
- 1 adet sogan
- 1 adet domates
- 1 adet patates
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- 1 adet limonun suyu
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- 1 adet limonun suyu
- 200 gr kiyma
Hazirlanisi:
1. Yemeklik dogranmis sogani yagda soteleyin
2. Üzerine dogranmis patatesi, domatesi, temizlenip limonlu suda bekletilmis bamyalari ve salçayi ilave edip sotelemeye devam edin
3. Yemegi baharatlarla tatlandirdiktan sonra, limon suyunu ve sicak suyu ekleyin
1. Yemeklik dogranmis sogani yagda soteleyin
2. Üzerine dogranmis patatesi, domatesi, temizlenip limonlu suda bekletilmis bamyalari ve salçayi ilave edip sotelemeye devam edin
3. Yemegi baharatlarla tatlandirdiktan sonra, limon suyunu ve sicak suyu ekleyin
4. Kiymayi tuz ve karabiberle tatlandirip minik köfteler elde edin ve tencereye ekleyip kisik ateste pismeye birakin
4. Pisen yemegi sicak veya ilik servis edebilirsiniz
4. Pisen yemegi sicak veya ilik servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder