10 Mayıs 2016 Salı

SPAGHETTI BOLOGNAISE (bolonez soslu spagetti)

Malzemeler:
- 1 adet küçük sogan
- 3 adet küçük havuç
- 5 adet ince sivri biber
- 1 dis sarimsak
- 200 gram dana kiyma
- 3 adet domates
- 1 adet kesme seker
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- Karabiber
- Tuz
- Maydanoz

- 1 paket haslanmis spagetti

*Üzeri için: rendelenmis kasar peyniri

Hazirlanisi:
Küp dogranmis soganlari ve havuçlari kavurun. Üzerine ince dogranmis biberleri ve sarimsagi ekleyin. Kiymayi ilave edip kavurmaya devam edin. Son olarak domatesleri, salçalari ve baharatlari ekleyip pismeye birakin. Domatesler hafif suyunu çektikten sonra sosu haslanmis spagetti ile servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder