Malzemeler:
- 2 y.k. zeytinyagi
- 1 y.k. tereyagi
- 1 adet sogan
- 1 dis sarimsak
- 2 y.k. un
- 3 s.b. tavuk suyu
- 1 kutu konserve domates
- 1,5 y.k. toz seker
- 1 tutam kiyilmis taze kekik
- Tuz
- Karabiber
- 2 y.k. kiyilmis taze feslegen
- 1 y.k. kiyilmis taze maydanoz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1) Ince dogranmis sogani ve sarimsagi yagda pembelesene kadar soteleyin
2) Üzerine unu ekleyin ve sotelemeye devam edin
3) Kalan malzemeleri, feslegen ve maydanoz hariç, katip yaklasik 30-40 dakika kadar kisik ateste pismeye birakin
4) Corbayi blenderdan geçirip feslegen ve maydanozla tatlandirip sicak servis edin
Afiyet olsun :)
28 Mayıs 2016 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder