Malzemeler:
- 500 gr kusbasi dana eti
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 1 adet kirmizi paprika
- 2-3 adet sivri biber
- 2 dis sarimsak
- 1 kase konserve mantar
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 1/2 ç.b. chili sos
- 1 t.k. kekik
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Sebzeleri iri jülyen usulü kesip sirasiyla soteleyin ve kenara alin
2) Kusbasi seklinde dogranmis dana etini wok tavasinda sarimsak ve karabiberle birlikte neredeyse tamamen pisene kadar soteleyin
3) Sebzeleri etlere ekleyip chili sosunu, tuzu ve kekigi ilave edin, hepsini harmanlayin ve bu sekilde 4-5 dakika kadar daha pisirin
4) Hazir olan sotelenmis sebzeli eti sicak servis edin
Afiyet olsun :)
17 Nisan 2019 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder