10 Nisan 2019 Çarşamba

ETLI LAHANA KAPUSKA

Malzemeler:
- 1/3 adet beyaz lahana
- 250 gr dana kusbasi
- 1 adet sogan
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- 2 y.k. margarin
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- Sicak su
- Tuz, karabiber

Hazirlanisi:
1) Sogani yemeklik dograyip kusbasi dana etiyle birlikte yagda kavurun
2) Üzerine ince dogranmis beyaz lahanayi, salçayi, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3) Sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
4) Kapuska pistikten sonra altini kapatip 20-30 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder