Malzemeler:
- 1 kg sivri biber
- 250 gram arnavut biberi
- 3 adet büyük boy domates
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz
- 1 kg sivri biber
- 250 gram arnavut biberi
- 3 adet büyük boy domates
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Biberleri dilediginiz büyüklükte dograyip yagda kavurun
2. Üzerine kabuklari soyulup küp seklinde dogranmis domatesleri ilave edin
3. Tuz ve kirmizi toz biberle tatlandirip kisik ateste eriyene kadar pisirin
1. Biberleri dilediginiz büyüklükte dograyip yagda kavurun
2. Üzerine kabuklari soyulup küp seklinde dogranmis domatesleri ilave edin
3. Tuz ve kirmizi toz biberle tatlandirip kisik ateste eriyene kadar pisirin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder