Malzemeler:
- 1 kg salatalik
- 1 yemek kasigi tuz
- 1 tatli kasigi kekik
- 1 tatli kasigi pul biber
- 1,5 yemek kasigi toz seker
- 1 tatli kasigi toz sarimsak
- ½ limonun suyu
- 3 yemek kasigi nar eksisi
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 kg salatalik
- 1 yemek kasigi tuz
- 1 tatli kasigi kekik
- 1 tatli kasigi pul biber
- 1,5 yemek kasigi toz seker
- 1 tatli kasigi toz sarimsak
- ½ limonun suyu
- 3 yemek kasigi nar eksisi
- ½ çay bardagi zeytinyagi
Hazirlanisi:
1. Salataliklari dilimleyip süzgeçe alin ve üzerine tuzu serpip karistirin
2. Suyu çikana kadar, yaklasik 1 saat kadar bekletin
3. Suyunu süzüp bir kaseye alin ve kalan malzemeleri ilave edip karistirin
4. Kabin üzerini örtüp 1 gün buzdolabinda dinlendirdikten sonra tüketebilirsiniz
1. Salataliklari dilimleyip süzgeçe alin ve üzerine tuzu serpip karistirin
2. Suyu çikana kadar, yaklasik 1 saat kadar bekletin
3. Suyunu süzüp bir kaseye alin ve kalan malzemeleri ilave edip karistirin
4. Kabin üzerini örtüp 1 gün buzdolabinda dinlendirdikten sonra tüketebilirsiniz
NOT: Yiyebileceginiz miktarda yapip 3-4 gün içinde tüketin.
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder