Malzemeler:
- 5 adet patates
- 2 adet patlican
- 2 adet havuç
- 5 adet carliston biber
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- 5 adet patates
- 2 adet patlican
- 2 adet havuç
- 5 adet carliston biber
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
Sosu için:
- 4-5 adet domates
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi toz seker
- 4-5 adet domates
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi toz seker
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- Karabiber
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip bir kaba alin ve üzerine yag, tuz ve karabiber gezdirip harmanlayin
2. Yagli kagitla kaplanmis tepsiye aktarip önceden isitilmis 250 derecelik firinda pismeye birakin
3. Sosu için rendelenmis domatesleri ve diger malzemeleri bir sos tenceresine alip kaynamaya birakin
4. Sos suyunu cektiginde pisen sebzelerin üzerine gezdirip sicak servis edin
1. Sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip bir kaba alin ve üzerine yag, tuz ve karabiber gezdirip harmanlayin
2. Yagli kagitla kaplanmis tepsiye aktarip önceden isitilmis 250 derecelik firinda pismeye birakin
3. Sosu için rendelenmis domatesleri ve diger malzemeleri bir sos tenceresine alip kaynamaya birakin
4. Sos suyunu cektiginde pisen sebzelerin üzerine gezdirip sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder