Malzemeler:
- 1 adet tavuk gögüsü
- 5 dal pirasa
- 1 adet sogan
- 1 yemek kasigi domates salcasi
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 cay bardagi pilavlik bulgur
- 1 su bardagi tavuk suyu
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- 5 dal pirasa
- 1 adet sogan
- 1 yemek kasigi domates salcasi
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 cay bardagi pilavlik bulgur
- 1 su bardagi tavuk suyu
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Sogani yemeklik dograyip zeytinyaginda soteleyin
2. Üzerine iri dogranmis tavuklari ve pirasalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Domates salcasini, tuzu ve karabiberi katip 2 dakika daha soteleyin
4. Herseyi bir firin kabina aktarip tavuk suyunu, sicak suyunu ve bulguru katip önceden isitilmis 200°C derecelik firinda pismeye birakin
5. Sebzeler ve bulgurlar pistiginde firini kapatip 15 dakika dinlendirin ve sicak servis edin
1. Sogani yemeklik dograyip zeytinyaginda soteleyin
2. Üzerine iri dogranmis tavuklari ve pirasalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Domates salcasini, tuzu ve karabiberi katip 2 dakika daha soteleyin
4. Herseyi bir firin kabina aktarip tavuk suyunu, sicak suyunu ve bulguru katip önceden isitilmis 200°C derecelik firinda pismeye birakin
5. Sebzeler ve bulgurlar pistiginde firini kapatip 15 dakika dinlendirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder