Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 4 dal taze sogan
- 4 dis sarimsak
- 4 adet aci arnavut biberi
- 1 adet patates
- 1 adet havuc
- 800 gr taze fasülye
- 2 adet domates
- 500 gr dana eti (yari pismis)
- ½ çay bardagi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- Tuz, karabiber
- Sicak su
- 1 adet sogan
- 4 dal taze sogan
- 4 dis sarimsak
- 4 adet aci arnavut biberi
- 1 adet patates
- 1 adet havuc
- 800 gr taze fasülye
- 2 adet domates
- 500 gr dana eti (yari pismis)
- ½ çay bardagi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi biber salçasi
- Tuz, karabiber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Iri küpler halinde dogranmis etleri, sogani ve sarimsagi yag ile birlikte tencereye alip soteleyin
2. Üzerine sirasiyla iri dogranmis diger sebzeleri ilave edip sotelemeye devam edin
3. Salçalari ve baharatlari ekleyin
4. Sicak suyunu ve etleri ilave edip kisik ateste pismeye birakin
5. Hazir olan türlüyü biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Iri küpler halinde dogranmis etleri, sogani ve sarimsagi yag ile birlikte tencereye alip soteleyin
2. Üzerine sirasiyla iri dogranmis diger sebzeleri ilave edip sotelemeye devam edin
3. Salçalari ve baharatlari ekleyin
4. Sicak suyunu ve etleri ilave edip kisik ateste pismeye birakin
5. Hazir olan türlüyü biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder