Malzemeler:
- 2 dal pirasa
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 dal kereviz sapi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 6 su bardagi tavuk suyu veya sicak su
- Tuz, karabiber
- 2 dal pirasa
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 dal kereviz sapi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 6 su bardagi tavuk suyu veya sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis sebzeleri bir tencereye alip yagda 1-2 dakika kadar soteleyin
2. Üzerine tavuk suyunu veya sicak suyu ekleyin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirip çorbayi pismeye birakin
4. Pisen çorbayi blenderdan geçirin ve sicak servis edin
1. Ince dogranmis sebzeleri bir tencereye alip yagda 1-2 dakika kadar soteleyin
2. Üzerine tavuk suyunu veya sicak suyu ekleyin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirip çorbayi pismeye birakin
4. Pisen çorbayi blenderdan geçirin ve sicak servis edin
NOT: Corbanizin kivami kalin olursa blenderdan geçirdikten sonra bir miktar su ekleyip bir tasim daha kaynatabilirsiniz.
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder