Malzemeler:
- 1 adet orta boy kirmizi lahana
- 1 cay bardagi elma sirkesi
- 2 tatli kasigi tuz
- 2 tatli kasigi toz seker
- 1 adet orta boy kirmizi lahana
- 1 cay bardagi elma sirkesi
- 2 tatli kasigi tuz
- 2 tatli kasigi toz seker
Servis icin:
- Zeytinyagi
- Limon suyu
- Zeytinyagi
- Limon suyu
Hazirlanisi:
1. Lahanalari ince kiyip bir tepsiye alin
2. Üzerine sirkeyi, sekeri ve tuzu alip iyice yogurun
3. Yumusayan lahanalari bastirarak bir kavanoza koyun ve üzerine sirkeli suyunu ekleyin
4. Bir gün buzdolabinda beklettikten sonra zeytinyagi ve limon suyuyla birlikte servis edin
1. Lahanalari ince kiyip bir tepsiye alin
2. Üzerine sirkeyi, sekeri ve tuzu alip iyice yogurun
3. Yumusayan lahanalari bastirarak bir kavanoza koyun ve üzerine sirkeli suyunu ekleyin
4. Bir gün buzdolabinda beklettikten sonra zeytinyagi ve limon suyuyla birlikte servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder