Malzemeler:
- 1 kg patates
- 2 adet havuç
- 1 su bardagi bezelye
- 6 adet kornison tursu
- 1 kg patates
- 2 adet havuç
- 1 su bardagi bezelye
- 6 adet kornison tursu
- 1 cay bardagi misir
- 3 yemek kasigi mayonez
- 3 yemek kasigi yogurt
- 3 yemek kasigi süzme yogurt
- 3 yemek kasigi mayonez
- 3 yemek kasigi yogurt
- 3 yemek kasigi süzme yogurt
- 1/8 demet dereotu
- 1/8 demet maydanoz
- Tuz, karabiber
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Patatesleri soyup küp seklinde dograyin ve hafif tuzlu suda haslayin
2. Havuçlari da ayni sekilde ayri bir tencerede haslayin
3. Bezelyeleri de haslayin
4. Haslanip sogumus olan sebzeleri büyük bir kaba alin, üzerine küp seklinde dogranmis kornisonlari, misiri, mayonezi, yogurtlari, dereotunu, maydanozunu, tuzu ve karabiberi ilave edip karistirin
5. Tadini kontrol ettikten sonra dilediginiz gibi servis edebilirsiniz
1. Patatesleri soyup küp seklinde dograyin ve hafif tuzlu suda haslayin
2. Havuçlari da ayni sekilde ayri bir tencerede haslayin
3. Bezelyeleri de haslayin
4. Haslanip sogumus olan sebzeleri büyük bir kaba alin, üzerine küp seklinde dogranmis kornisonlari, misiri, mayonezi, yogurtlari, dereotunu, maydanozunu, tuzu ve karabiberi ilave edip karistirin
5. Tadini kontrol ettikten sonra dilediginiz gibi servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder