19 Ekim 2024 Cumartesi

ETLI KAPUSKA YEMEGI



Malzemeler:
- 1/4 adet lahana tursusu 
- 200 gr dana kusbasi
- 1 adet sogan
- 4 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- Sicak su
- Tuz, karabiber

Hazirlanisi:
1. Sogani yemeklik dograyip kusbasi dana etiyle birlikte yagda kavurun
2. Üzerine ince dogranmis tursu lahanayi, salçayi, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3. Sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
4. Kapuska pistikten sonra altini kapatip 20-30 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin

Afiyet olsun 

0 yorum:

Yorum Gönder