Malzemeler:
- 500 gr kuru fasulye (1 gece önceden islatilmis!)
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 2 dis sarimsak
- ½ su bardagi tahin
- 1 adet limonun suyu
- 1 tatli kasigi kimyon
- 1 tatli kasigi tuz
- 500 gr kuru fasulye (1 gece önceden islatilmis!)
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 2 dis sarimsak
- ½ su bardagi tahin
- 1 adet limonun suyu
- 1 tatli kasigi kimyon
- 1 tatli kasigi tuz
Üzeri için: zeytinyagi, susam
Hazirlanisi:
1. Suda beklettiginiz fasulyeleri yumusayana kadar haslayin
2. Haslanan fasulyeleri çok az bir miktar suyuyla birlikte mutfak robotuna alip püre haline getirin
3. Kalan malzemeleri ekleyip karistirin ve servis tabagina aktarin
4. Humusun üzerine bir miktar zeytinyagi gezdirin ve pul biber serpip servis edin
1. Suda beklettiginiz fasulyeleri yumusayana kadar haslayin
2. Haslanan fasulyeleri çok az bir miktar suyuyla birlikte mutfak robotuna alip püre haline getirin
3. Kalan malzemeleri ekleyip karistirin ve servis tabagina aktarin
4. Humusun üzerine bir miktar zeytinyagi gezdirin ve pul biber serpip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder