Malzemeler:
- 1 adet tavuk gögsü
- 2 adet kapya biberi
- 2 adet sivri biber
- 4 adet çarliston biber
- 2 dis sarimsak
- 1 kutu mantar (konserve)
- ½ kutu misir (konserve)
- 4-5 dal taze sogan
- 3 y.k. ayçiçek yagi
- 1 ç.b. chili sosu ( = zoetzure saus)
- 2 y.k. soya sosu
- 1 t.k. hardal
- 1 t.k. pekmez
- 1 t.k. tavuk baharati
- 1 t.k. köri
- ½ ç.k. kimyon
- Karabiber
Hazirlanisi:
1) Tavuklari minik minik dograyip sarimsakla ayçiçek yaginda kavurun
2) Jülyen dogranmis biberleri ekleyip kavurma islemine devam edin
3) Taze soganlari da ekleyip kavurun
4) Mantarlari kattiktan sonra soslari ve baharatlari ilave edin
5) Son olarak misiri ekleyin, hepsini güzelce karistirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun :)
10 Temmuz 2015 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder