18 Nisan 2016 Pazartesi

RAS-EL-HANOUTLU TAVUK

Malzemeler:
- 4 büyük parça tavuk gögsü
- 1 t.k. ras-el-hanout
- 1 y.k. sriracha sosu
- 1 ç.k. kekik
- Tuz
- Karabiber
- Ayçiçek yagi

Hazirlanisi:
Baharatlari 2 y.k. ayçiçek yagi ile birlikte bir kabin içinde karistirin ve temizlenip yikanmis tavuk gögüslerini ekleyip en az 1 saat buzdolabinda marine edin. Buzdolabinda dinlenen tavuklari yagli tavada veya kizgin izgara tavasinda nar gibi kizarana kadar pisirin.

NOT: Sehriye pilavi tarifi ve sotelenmis karnabahar tarifini sizlerle daha önce paylasmistik. Facebook sayfamizda ve blogumuzda da bulabilirsiniz.

Afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder