Malzemeler:
- 1 L + 1 s.b. süt
- 1 s.b. toz seker
- 1 paket vanilya sekeri
- 4 y.k. (tepeleme) nisasta
- 1 y.k. kakao (bitter, sekersiz!)
- 1 y.k. tereyagi
- 100 gr bitter çikolata
- 500 gr petit beurre bisküvi
- 100 gr kiyilmis findik
Hazirlanisi:
1) 1 L sütü, toz sekeri ve vanilya sekerini bir tencereye alip kaynamaya birakin
2) Ayri bir kasede 1 s.b. sütü, nisastayi ve kakaoyu karistirin
3) Süt kaynamaya basladiginda üzerine nisastali karisimi ekleyip çirpin
4) Puding göz göz olup kaynadiginda atesten alip içine tereyagini ve bitter çikolatayi katip karistirin
5) Büyük bir kabin içine petit beurre bisküvileri kirin ve robottan geçirdiginiz findiklari ekleyin
6) Sicak pudingi bisküvilerin üzerine döküp karistirin ve dilediginiz kaliba yayip sogumaya birakin
Afiyet olsun :)
15 Nisan 2016 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder